Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Şalgam suyu üretiminde yeni tekniklerin kullanılması

3rd International Eurasian Conference onBiological and Chemical Sciences(EurasianBioChem 2020) , Ankara, Türkiye, 19 - 20 Mart 2020, ss.493-494

Environmental Impact Assessment of Dairy Process in Turkey

1ST INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE AND LIVESTOCK CONGRESS, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, ss.1 Sürdürülebilir Kalkınma

3-MCPD and it’srelationship with some vegetable oils

1ST INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE AND LIVESTOCK CONGRESS , Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, ss.1

Natural Food Colorants: Extraction Methods and Enhancement of Stability for Food Applications

1ST INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE AND LIVESTOCK CONGRESS , Şanlıurfa, Türkiye, 24 - 27 Nisan 2018, ss.1

OLIVE OIL AND HEALTH

1ST INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE AND LIVESTOCK CONGRESS, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, ss.1

A Novel Drying Technique: Electro hydrodynamic Drying (EHD), Working Principle and FoodBasedApplications.

1ST INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE AND LIVESTOCK CONGRESS , Şanlıurfa, Türkiye, 24 - 27 Nisan 2018, ss.1

The Vegetarian Athlete Diet

1ST INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE AND LIVESTOCK CONGRESS, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, ss.1

Impact of irradiation on Pasting Properties of Pea Starch

5th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 20 Nisan 2016, ss.1

A Traditional Dessert of Middle Anatolia Dolaz

3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.1

Dorak Yogurt Filtered Yogurt

3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.1

Türk Dünyası Nevruz Tatlısı Semeni Helvası

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.1

Ayranlı Köfte

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.1

Kitap & Kitap Bölümleri

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE MİKROPLASTİKLER

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR II, Dr. Öğr. Üyesi Yusuf ÇAKIR, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.55-76, 2023

SÜT ENDÜSTRİSİ ATIKLARINDAN ÜRETİLEN BİYOPLASTİKLER

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR, Dr. Öğr. Üyesi Yusuf ÇAKIR, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.3-23, 2022

Oleogels for food applications

Biopolymer-Based Formulations, Kunal Pal,Indranil Banerjee,Preetam Sarkar,Doman Kim,Win-Ping Deng,Navneet Kumar Dubey,Kaustav Majumder, Editör, Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , Amsterdam, ss.781-811, 2020

Metrikler

Yayın

25

Atıf (WoS)

68

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

85

H-İndeks (Scopus)

3

Proje

5

Fikri Mülkiyet

1

Tez Danışmanlığı

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları