Makaleler
12
Tümü (12)
Scopus (1)
TRDizin (7)
Diğer Yayınlar (4)
4. TÜKETİCİLERİN SOKAK LEZZETLERİNE YAKLAŞIMLARININ NEOFOBİ TUTUMLARI AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.4, sa.1, ss.151-167, 2021 (TRDizin)
5. Gastronomi ve Yumuşak Güç: İstanbul Restoranlarının Analizi
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
, cilt.4, sa.1, ss.43-57, 2021 (Hakemli Dergi)
8. GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI DOKTORA ÖĞRENCİLERİNİN ÇİĞ BESLENME (RAW FOOD) ALGILARININ BELİRLENMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research
, cilt.4, sa.2, ss.251-259, 2020 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
11
1. Technology-Related Stress Factors in Customers' Food and Beverage Experience: A Literature Review
The 6th Conference on Managing Tourism Across Continents – Tourism for a better World (MTCON’25), İstanbul, Türkiye, 30 Nisan - 03 Mayıs 2025, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
10
1. Vize Diplomasisi Bağlamında Yiyecek ve İçecek Hizmetleri
VİZE DİPLOMASİSİ Siyasi, Sosyal, Kültürel, Dış Ticaret, Turizm ve Ekonomik Etkileşimler, KILIÇ BİNALİ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.25-36, 2025
2. Turizm Endüstrisi ve Kariyer
Genel Turizm, ÇAKİCİ ABDULCELİL, Editör, ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN ÖĞRETİM FAKÜLTESİ YAYINI, Erzurum, ss.275-294, 2025
3. Gıda Ekonomisi ve Pazarlama
Gastroekonomi, CAN ÜLKER, DUMAN FERİDUN, GÜLBAHAR MEHMET ONUR, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.97-109, 2024
4. TRAKYA BAĞ ROTASINI ZİYARET EDEN TURİSTLERİN GÖRÜŞLERİNİN TRIPADVISOR ÜZERİNDEN ANALİZİ
Tabiat Turizmi, SÖKMEN ALPTEKİN, AYDIN ÇAĞDAŞ, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.372-379, 2024
5. Öz-Yeterlilik Algısı
Turizm İşletmelerinde Örgütsel İlişkilerin Aydınlık Yüzü, Uçar Ömür, Kanca Bayram, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.154-173, 2023
6. Alkollü ve Alkolsüz İçecekler
Türkiye’nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri, Doç. Dr. Hasan KÖŞKER - Doç. Dr. Fatih ERCAN, Editör, PARADİGMA AKADEMİ, Çanakkale, ss.411-445, 2023
7. Yemek ve Tekno-Kültür
Yemeğin Kültürel Temelleri, Aksoy Mustafa, Çekiç İbrahim, Tahmaz Seçil, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.143-157, 2022
8. Presenteeism ve Absenteeism
Turizm İşletmelerinde Örgütsel İlişkilerin Karanlık Yüzü, Uçar Ömür, Kanca Bayram, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.141-164, 2022
9. Otel İşletmelerinde Yiyecek İçecek Bölümü ve Yönetimi
OTEL İŞLETMELERİNİN YÖNETİMİ Operasyonel Süreç ve Yönetim Uygulamaları, PALA, TUĞBA; TEPECİ, MUSTAFA, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.39-68, 2020
10. Gastronomi Turizminde Permakültür Çiftlikleri
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, AKBABA Atilla, ÇETİN Neslihan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.481-489, 2018