Yayınlar & Eserler

Makaleler 12
Tümü (12)
Scopus (1)
TRDizin (7)
Diğer Yayınlar (4)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 11

1. Technology-Related Stress Factors in Customers' Food and Beverage Experience: A Literature Review

The 6th Conference on Managing Tourism Across Continents – Tourism for a better World (MTCON’25), İstanbul, Türkiye, 30 Nisan - 03 Mayıs 2025, (Tam Metin Bildiri)

2. Creative Cuisine in The Mountains: Yörük Food Culture

2024 International Conference on Mountains: Biodiversity, Landscapes and Cultures, MBLC 2024, Baku, Azerbaycan, 5 - 06 Kasım 2024, cilt.151, (Tam Metin Bildiri) identifier

3. İslamiyet Öncesi Türk Destanlarında Yemek Kültürü

EUROASIA INTERNATIONAL CONGRESS ON SCIENTIFIC RESEARCH AND RECENT TRENDS-X, Baku, Azerbaycan, 16 Şubat 2023, ss.123-129, (Tam Metin Bildiri)

4. Coğrafi İşaretli Yemeklerdeki Baharat Kullanımının İncelenmesi

GANUD-3 International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics, May 6-8, 2022 Istanbul Gedik University, Istanbul, İstanbul, Türkiye, 06 Mayıs 2022, ss.15-24, (Tam Metin Bildiri)

5. İstanbul’da Düzenlenen Yiyecek İçecek Turlarının Viator Web Sitesi Üzerinden İncelenmesi

20. Ulusal Turizm Kongresi, Eskişehir, Türkiye, 16 - 19 Ekim 2019, cilt.3, ss.854-860, (Tam Metin Bildiri)

6. Hizmet Kalitesi ve Müşteri Memnuniyeti İlişkisi Üzerine Bir Literatür İncelemesi

VIII. National IV. International Eastern Mediterranean Tourism Symposium, Mersin, Türkiye, 19 - 20 Nisan 2019, cilt.1, ss.692-698, (Tam Metin Bildiri)

8. Uluslararası Fast Food İşletmelerinin Hizmetleriyle İlgili Müşteri Şikâyetleri Üzerine Bir Araştırma

2. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi, Mersin, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2018, ss.624-629, (Tam Metin Bildiri)

9. Mersin İlinin Gastronomik Değerlerinin Google Trends Üzerinden Gaziantep ve Hatay İlleri ile Karşılaştırmalı Analizi

The Second Internatıonal Congress On Future Of Tourısm: Innovation, Entrepreneurship And Sustainability (Futourism 2018), Mersin, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2018, ss.526-632, (Tam Metin Bildiri)

10. Gaziantep ve Hatay İllerinin Gastronomik ve Kültürel Değerlerinin Seyahat Blogları Üzerinden Karşılaştırmalı Analizi

FUTOURISM 2017 - The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.1694-1703, (Tam Metin Bildiri)

11. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Öğrencilerinin Mesleklerineİlişkin Algıları

The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2017), Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.295-305, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 10

1. Vize Diplomasisi Bağlamında Yiyecek ve İçecek Hizmetleri

VİZE DİPLOMASİSİ Siyasi, Sosyal, Kültürel, Dış Ticaret, Turizm ve Ekonomik Etkileşimler, KILIÇ BİNALİ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.25-36, 2025

2. Turizm Endüstrisi ve Kariyer

Genel Turizm, ÇAKİCİ ABDULCELİL, Editör, ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN ÖĞRETİM FAKÜLTESİ YAYINI, Erzurum, ss.275-294, 2025

3. Gıda Ekonomisi ve Pazarlama

Gastroekonomi, CAN ÜLKER, DUMAN FERİDUN, GÜLBAHAR MEHMET ONUR, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.97-109, 2024

4. TRAKYA BAĞ ROTASINI ZİYARET EDEN TURİSTLERİN GÖRÜŞLERİNİN TRIPADVISOR ÜZERİNDEN ANALİZİ

Tabiat Turizmi, SÖKMEN ALPTEKİN, AYDIN ÇAĞDAŞ, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.372-379, 2024

5. Öz-Yeterlilik Algısı

Turizm İşletmelerinde Örgütsel İlişkilerin Aydınlık Yüzü, Uçar Ömür, Kanca Bayram, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.154-173, 2023

6. Alkollü ve Alkolsüz İçecekler

Türkiye’nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri, Doç. Dr. Hasan KÖŞKER - Doç. Dr. Fatih ERCAN, Editör, PARADİGMA AKADEMİ, Çanakkale, ss.411-445, 2023

7. Yemek ve Tekno-Kültür

Yemeğin Kültürel Temelleri, Aksoy Mustafa, Çekiç İbrahim, Tahmaz Seçil, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.143-157, 2022

8. Presenteeism ve Absenteeism

Turizm İşletmelerinde Örgütsel İlişkilerin Karanlık Yüzü, Uçar Ömür, Kanca Bayram, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.141-164, 2022

9. Otel İşletmelerinde Yiyecek İçecek Bölümü ve Yönetimi

OTEL İŞLETMELERİNİN YÖNETİMİ Operasyonel Süreç ve Yönetim Uygulamaları, PALA, TUĞBA; TEPECİ, MUSTAFA, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.39-68, 2020

10. Gastronomi Turizminde Permakültür Çiftlikleri

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, AKBABA Atilla, ÇETİN Neslihan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.481-489, 2018
Metrikler

Yayın

33

Yayın (Scopus)

2

Atıf (TrDizin)

7

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

23